Телуре Рота  е италианска компания, основана през 1953 г., понастоящем  призната за водеща на Европейския пазар в областта на проектиране, производство и продажби на колела и супорти за промишлено, институционално и домашно приложение. 90% от производството се осъществява в собствена производствена база  във Формиджине (близо до Модена, Северна Италия) на площ от 13 000 кв.м  и 150 служители. Продажбите се извършват в 57 страни на света, а от 2000г. контролирано дружество Tellure Rôta do Brasil произвежда в São Paulo поредица от специфични продукти за бразилския пазар.

Сертификати

Качество на продуктите на Tellure Рота е сертифицирано по системите  ISO 9001:2008, OHSAS 18001 и ISO 14001:2004, и доказва, че дружеството е силно ангажирано да отговаря на постоянно нарастващите изисквания на клиентите, към опазване на околната среда.

Продукти

Производствената листа на компанията се състои от над 3 500 артикула, изработени от  специални материали и предназначени за различни видове работни изисквания – от многобройни промишлени приложения до частните домове, офиси  – в зависимост от нуждите Tellure Rôta има специално решение – колела за различни видове колички, контейнери,подвижни скелета, за сектори като автомобилна, хранително-вкусова, текстилна, химическа промишленост, електромедицинска апаратура, машини и съоръжения за типография, опаковане, промишлено почистване, обзавеждане

Tellure Rôta в автомобилостроенето

Фирмата е призната за един от най – надеждните доставчици на колела и супорти в автомобилния сектор,  регистрирана за официален и признат доставчик за няколко автомобилни производители в Европа (Ford, Dacia, Nissan/Renault, Suzuki, групата FIAT,  Opel/GM), Северна и Южна Америка (FIAT/Chrisler, Volkswagen, GM, Ford) и Южна Африка (Ford). Избрана е за партньор на тези компании поради високото качество  и надеждност на нейните продукти, което позволява високи производствени стандарти и много ниска степен на разходи за поддръжка в тези заводи.

Tellure Rôta в България

Фирмата присъства в България повече от 10 години чрез директни продажби и официална дистрибуторска мрежа.

За да получите повече информация, за всякакви запитвания или консултация при избора на точното колело за Вашите специфични изисквания, можете да посетите страницата на фирмата  www.tellurerota.com