Гарда Ком ООД е представител на редица производители на машини и индустриални линии за галваничната промишленост.

Някои от тях са:

Galmec Srl

Galmec Srl e компания с дългогодишен опит, специализирана в проектиране, конструиране, монтаж и поддръжка на инсталации, компоненти и съоръжения за галванична обработка на повърхности. Благодарение на своя дългогодишен опит в галваничния сектор, изпитани системи, непрекъснато усъвършенствани технически решения и високотехнологично оборудване, фирмата реализира многобройни международни проекти в широк спектър на приложение, като благородни метали, електродомакински уреди, метални детайли за обзавеждане, батерии и аксесоари за баня, автомобилостроене, самолетостроене, електроника и т.н.

Galmec Srl доставя и монтира съоръжения за галваничната промишленост като:

Токоизправители, теристори, превключватели,

филтърпомпи, дозиращи помпи и специални помпи за галваника,

Ph-метри, температурни сонди, измервателни уреди,

деминерализатори, изпарители и т.н.

Silvi Srl

SILVI Srl e компания с история в областта на повърхностните обработки повече от 35 години.

Оперативната дейност на SILVI Srl се развива в изучаването и разработването на най-добрите технологии за миене и промишлено боядисване на метални и пластмасови детайли. Постигнатият дългогодишен опит й позволява да разрешава блестящо най-сложните и специфични проблеми.

В сектора на топлинната обработка те са предпочитаният доставчик на най-важните италиански и чуждестранни производители на пещи.

SILVI Srl проектира, произвежда и инсталира модерни системи за боядисване.

С възможност да промени съществуващите системи в нови, по-технологични и иновативни според нуждите и целите на клиента.

SILVI Srl е в състояние да разработи и достави системи за боядисване „до ключ“, катафореза, прахово боядисване, шприц и с потапяне, асортиментът се допълва от специализирани машини и инсталации за специфични сектори за обработка на дребни детайли и козметика.

Опитът, натрупан за 35 години дейност, й позволява да създава системи за боядисване с високо технологично съдържание и ниска консумация на енергия. Всички  системи са компютризирани, с възможност за активиране на услугата за дистанционна помощ.

Sacma

Попадайки в редиците на най-авторитетните представители в машинната индустрия от групата „Made in Italy“, SACMA е синоним на иновативна технология и надеждност в областта на обработката на ламарина.

С над 450 съоръжения, монтирани по света в множество сектори, сега SACMA може да се похвали със завидно богатство от опит и технологични познания, които да бъдат споделени с крайния потребител за разработването на системи, проектирани в отговор на конкретни нужди и с индивидуални решения. Всяка съоръжение е плод на работата на опита и работата на служителите на SACMA.

Опитът, качеството, иновациите и надеждността са основни принципи, които се обединяват в SACMA под общ знаменател: страстта към работата, предавана от баща на син в продължение на три поколения.

За тази цел SACMA внедри нова оперативна методология, базирана на теорията на Six-Sigma / Lean Approach: подход, който позволява да се отговори изцяло на нуждите на клиента по бърз начин, правейки процеса по-гъвкав и резултатен.

Crippa

Криппа е основана през 1948 г. от Агостино Криппа като еднолично дружество и остава такова до 1977 г. За повече от половин век, Криппа проектира и създава машини за огъване и обработка на метални тръби.

За повече от 70 години на пазара, Криппа е заслужила име на световен лидер в своя сегмент, отличаваща себе си с изключително високо качество, продуктивност и иновативност в своите машини и решения.