Гарда Ком ООД е представител на редица производители на помощни съоръжения и консумативи за галваничната промишленост, като по този начин затваря кръга от услуги в тази сфера.

Ето и част от тях:

La Fonte

La Fonte е създадена през 1975-та година, благодарение на проницателността и уменията на двамата основатели, срещайки засиленото пазарно пазарно търсене на филтриращи системи.

Днес компанията известна по целия свят със системите си за боравене с течности, филтрация, пречистване, дори при работа с корозивни течности, каквито са при галваничните процеси и производството на печатни платки, също така и при системите за възстановяване на ценни метали за бижутерския сектор, включващи и процесите за рафиниране на злато.

Проектирането на продуктите е поето изцяло от екипа на фабриката, както и сглобяването на компонентите, повечето от които се произвеждат в същата тази фабрика. Това спомага за най-висок контрол и стандарт на качеството върху всеки детайл от производството.

Progalvano

Progalvano разработва, произвежда и продава по цял свят галванични барабани и аксесоари за галванични линии. Благодарение на натрупания опит за 5 десетилетия  дейност и непрекъснатото подобряване на производствените процеси,   компанията работи с намерението да предложи на своите клиенти и партньори високо качество, което е резултат от традиция, непрекъснати иновации, отдаденост, ангажираност.

Progalvano се появява през далечната 1967 година, когато производството е базирано на химически процеси и галванични продукти. След развиването на своето „ноу-хау“ технология, Progalvano продължава развитието си и специализира в производството на галванични барабани и галванично оборудване. Днес, при развито глобално присъствие в повече от 50 държави, Progalvano може да се похвали с колосален опит във всичките аспекти в производството на галванични барабани, бидейки международен лидер в този сектор.

Lorenzini

Lorenzini Srl е основана през 1981 като производител на титанови инструменти и оборудване за галваничната индустрия.

Опитът в производството на титанови продукти, в комбинация с креативността, са позволили на Lorenzini Srl да стане световноизвестна компания в своя сектор. Тези неща, обаче, не биха могли да бъдат възможни без висококвалифицирания й персонал, отговорен за създаването на тези продукти.

Качеството, иновациите и всеобхватното обслужване са ключови думи за Lorenzini Srl: върху тази основа, компанията надскача стандартните граници при употребата на титан, предлагайки революционни решения и системи за сферата на мебелите, яхтинг промишлеността, сферата на дизайна, осветителна индустрия и оборудване за хранителна и фармацевтична индустрия.

Mazurczak

Концентрацията на Mazurczak върху нуждите на клиентите в сегмента на индустриалните нагреватели, охладители и контрол на течностите, винаги е бил основен елемент от философията на компанията още от създаването й през 1935 година от Вилхелм Мазурчак.

Непрестанното увеличаване на гамата от продукти, дава възможност за широк клиентски избор от възможно най-добрите подгряващи и охладителни системи, високо надеждни контролни устройства, както и температурни сензори и нивомерни сонди. Най-важно за компанията и нейното бъдеще е подобряването на производствените процеси, което означава ефективно развиване на производството на своите продукти. Компанията притежава ISO 9001 сертификат.